Sivut
- Etusivu
- Firenzestä Turkuun
- Kyynärän mittainen tyttö. Kirja-arvosteluja
- Anna Amnellin Lucia Olavintytär -kirjat Celia-äänikirjoina
- Pako Tallinnaan. Kirja-arvosteluja
- Lucia ja Luka 2013. Esittely. Kirja-arvosteluja
- Kotisivublogini
- Anna Amnell's historical novels
- Lastenkulttuurisivuni
- Nuorisokirjailijat/Anna Amnell UUSI!
- Historiska äventyrsromaner
- Matti Amnell kuvittaja
- Lucia Olavintytär -kirjat. Kirja-arvostelut
- Haastattelut
- Tornitalo/My Gate House
- Photos
- Blogisisko-blogi
- Aurora-kirjat
- Aurora-blogi
- Aurora-kirjat
- Lucia-books (info)
keskiviikko 3. helmikuuta 2010
Keskiajan ruoka
Prague_2007_February_22_484
Originally uploaded by Brin d'Acier
Kuin keskiaikaista ruokaa. Lihaa, lihaa, lihaa, kanaa. Ateria on tarjottu Prahassa.
Mikä ei kuulu joukkoon? Peruna.
What is wrong? There were no potatoes.
Huom! Klikkaa hakusanoja 'keskiaikainen ruoka' ja lue muut kirjoitukseni tästä aiheesta.
Mitä ei ollut vielä keskiajalla? Perunoita. Mutta oli lanttua ja naurista, yrttejä.
Keskiaikainen ateria Tallinnassa. (medieval meal I had in a Tallinn restaurant, picture)
Medieval Cookery (linkit)
Fine picture: Festive meal at Kalmar Castle (Juhla-ateria Kalmarin linnassa)
Auri Hakomaa : Keskiajan keittiön salaisuudet. Minerva
Tunnisteet:
keskiaikainen ruoka,
keskiajan ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti