Sivut
- Etusivu
- Firenzestä Turkuun
- Kyynärän mittainen tyttö. Kirja-arvosteluja
- Anna Amnellin Lucia Olavintytär -kirjat Celia-äänikirjoina
- Pako Tallinnaan. Kirja-arvosteluja
- Lucia ja Luka 2013. Esittely. Kirja-arvosteluja
- Kotisivublogini
- Anna Amnell's historical novels
- Lastenkulttuurisivuni
- Nuorisokirjailijat/Anna Amnell UUSI!
- Historiska äventyrsromaner
- Matti Amnell kuvittaja
- Lucia Olavintytär -kirjat. Kirja-arvostelut
- Haastattelut
- Tornitalo/My Gate House
- Photos
- Blogisisko-blogi
- Aurora-kirjat
- Aurora-blogi
- Aurora-kirjat
- Lucia-books (info)
perjantai 12. helmikuuta 2021
Ruokahistoriaa keskiajalta
Ruokien historia kiinnostaa minua. Tälllaista ei ole tullut aikaisemmin eteen.. Dr Hélène Jawhara Piñer on kokki, keskiajan ja ruokien historioitsija. Kirjassa on reseptejä keskiaikaisista keittokirjoista, inkvisition kuulusteluista, lääketieteellisistä selostuksista, runoista ja muusta kaunokirjallisuudesta. 1200-luvujlta alkaen." these recipes are expertly collected from such diverse sources as medieval cookbooks, Inquisition trials, medical treatises, poems, and literature. Original sources ranging from the thirteenth century onwards and written in Arabic, Spanish, Portuguese, Occitan, Italian, and Hebrew, are here presented in English translation"-removed. Hélène Jawhara Piñer holds a doctoral degree in Medieval History and the History of Food.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti