perjantai 9. marraskuuta 2012

Kyynärän mittainen tyttö ja Pako Tallinnaan äänikirjoina


Lucia_2006_00051

Lainaaminen tapahtuu Celinetistä tai asiakaspalvelusta puhelimitse (09) 2295 2200 tai sähköpostitse: palvelut(at)celia.fi. Jokaisen kirjan lopussa on tilausnumero

Sekä "Kyynärän mittainen tyttö" että "Pako Tallinnaan" ovat Celian äänikirjastossa Matilda kirjatarjottimella kohdassa - Aikamatka : historiallisia romaaneja ja tulevaisuudenkuvitelmia. Näitä kirjoja lukevat sekä lapset että aikuiset.

Anna Amnell: Kyynärän mittainen tyttö
äänikirja 239322

Anna Amnell: Pako Tallinnaan
äänikirja 239342


"Celia tarjoaa kauno- ja tietokirjallisuutta ja oppikirjoja ääni-, piste- ja elektronisina kirjoina kaikille, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa. Olipa lukemisen vaikeuden aiheuttajana sitten lukihäiriö, näkövamma, vanhuuden heikentynyt näkö tai lihaskunto tai muu vastaava syy, Celian kirjat tarjoavat mahdollisuuden kirjallisuudesta nauttimiseen ja tiedonhankintaan.

Celian kauno- ja tietokirjojen lainaaminen on maksutonta, ja monipuolisesta kokoelmasta löytyy luettavaa jokaiseen makuun.  Oppikirjat ovat maksullisia. Myös yhteisöt, kuten koulut, päiväkodit ja palvelutalot, voivat olla Celian asiakkaina.

Celia on valtion erikoiskirjasto, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa. Vuosittain Celia tuottaa noin 2000 uutta kirjaa ääni-, piste- tai elektroniseksi kirjaksi."


Lue lisää CeliastaEi kommentteja:

Lähetä kommentti